Team RJ

Team RJ består til dagligt af fem mekanikere
og én bogholder

Rune Bo Jensen
Indehaver og mekaniker (RJ)
Høvdingen i gruppen, ham der tit er i telefonen, og ham der koordinere “dagens gang”. Rune er manden der takserer skader når der er behov for dette og er ofte at finde med hovedet begravet i en bil i værkstedet.
info@rjauto.dk
Ryan Mark Jensen
Mekaniker (RyanAir)
Den mekaniske ekspert, Ryan er ofte manden der står med større motorreparationer, det er også tit ham man får tilbud af. Ryan er manden du skal fange hvis du ønsker en ny bil, han finder lige det du mangler.
ryan@rjauto.dk
Heine Slot
Mekaniker (Slot)
Teknik-Nørd, er det noget med strøm så er der her han kommer på banen, er i løbet af 2019/2020 i gang med efteruddannelse som diagnosetekniker. Mangler du komplette hjul med dæk og fælge er det oftest også her han kommer på banen.
heine@rjauto.dk
Anders Greve Volden
Voksenlærling-mekaniker (Volden) Teamets Vendelbo 🙂 Den voksne læredreng er ikke bange for at tage fat, Anders er cirka halvejs i sit uddannelsesforløb.
Mads Pedersen
Mads er det nyeste skud på stammen ved RJ Auto, han er heldigvis ikke bange for at tage fat, og Mads får lov at være med i alle opgaver så han kan få mest muligt hår på brystet.
Stine L. Jensen
Bogholder
Vores alle sammens kontor-mus, Stine er ansigtet du møder når du kommer ind af døren hos RJ, Stine sidder med alt bogholderi, hun kører ofte dig som kunde hjem hvis der er behov for dette.
info@rjauto.dk